Sunday, January 30, 2011

Berubah..? Aku ke Dia..?

-------> Cakap pasal berubah nie, semua orang berubah.. Tul x? Ade yang dari jahat ke baik, baik pulak ke jahat.. Kita akan berubah tanpa kita sedar, jadi kadang2 tu tak leh la nak salah sapa2 kan,, huhu.. Kali nie aku nak bukak citer sikit pasal, salah sorang kawan aku yang 100% BERUBAH~! Berubah kulit warna, tak pe jugak.. tapi nie berat sikit bile personaliti yang berubah.. *aku tak leh terima..~!! Aku tak suka, aku nak die yang dulu..~~! T.T*  huhu.. Tapi, aku bukannya boleh buat ape.. Tul x..? Aku sayang sangat kat kawan aku tu.. And aku tak nak la die mengikut orang jadi macam tu.. Sebagai kawan dia, aku tak dapat menafikan kesedihan aku nie.. *Chewah, jiwang sangat nie..~!* haha...  Erm, Bila aku bercerita fasal orang nie, kadang2 aku ada la jugak terpikir fasal diri aku nie.. "Erm, Bila Dia Dah Berubah, Aku Berubah Jugak ke..? Tak Sedar La Pulak..:P hehe.. ", Jadi, kalau kita da sedar kita da berubah.. Kadang2 timbul gak persoalannya.. "Berubah Jadi BAIK ke JAHAT..??" *Err.. tu kita kene la tanya orang yang rapat and tau pasal diri kita..* :D







Friday, January 28, 2011

HAHA.. LUPAKAN JEK LA~~!!

----->Pernah tak korang tengok scene nie..??


Si Pakwe : "SAYANG,, CINTA KITA NIE ADALAH TUK SELAMANYA & I PROMISE MENCINTAI  U SAMPAI I MATI.~!"
Si Makwe : " YEA BEE,  I PUN SAME.. U PUN TAU MY LOVE FOR YOU IS FOREVER & EVER~!!"


****************************************************** 
* A WEEK LATER* ( BREAK UP a.k.a PUTUS) 




Weyhh.. Mana perginya FOREVER korang tuhh..??! HAHA..:DD













Friday, December 3, 2010

Ohh~ tak Mungkin~!!

------> Huu.. Baru2 nie mak aku ade cakap nak pindah kan aku ke sekolah lain.. And sekolah ****** yang die sebut.. Hadoii.. aku betul2 tak tau nak wat pe.. Memandangkan aku nie sekolah perempuan dah 3 tahun, sampai aku sendiri lupa macam mana nak bergaul gan budak lelaki.. *Skarang aku ade masalah gubra dengan dak laki* Haii.. Makin kecut perut la jawabnya.. Tapi, kalau aku pindah nanti, aku tak tau la diorang leh terima kedatangan aku ke tak.. 
Erm.. kalau betul2 pindah.. Macam mane la kawan2 aku kat Puterijaya tuu..? Rasa susah lak nak tinggalkan.. Lebih2 lagi bestfren aku.. Aku betul2 tak tau nak wat pe lagi..
*Jauhnya aku pikir*




P/s : Bersabar bgi kawan2 aku yang tak dapat ke sekolah plihan korang. Lain kali cube  lagi.. Cayok2~!!







Thursday, December 2, 2010

Arghhh~~ How.. DARE Yoouuu,, INTERNET~~!!! :O

------->Hah~! Nielah  senarai masalah  yang tak aku  suka fasal Internet..  Huh~!!


~ Lembab gler.. bak kata kawan aku "LEMBAB THE SIPUT  BABI" haha..
~"Hang" secara mengejut ~!
~Tiba2, tak leh lak nak bukak~!
~Gambar tak leh nak tgk..~
~Buat org menunggu macam nak mampus
~Da penat2 bayar tiap2 bulan, tapi, still bermasalah..
~Line tak elok..
~ AND Bermacam2 lagi la masalah yang lain.. 



*Ade tak masalah Internet korang yang tersenarai kat atas..??








  Macam nie la aku rasa geram kat Internet

Saturday, November 27, 2010

My Girlfriend is a Gumiho..~!

-----> Haa. Cakap fasal favourite drama ini, teringat lak aku cter "MGIAG" ( My Gf is a     Gumiho) yang baru jek habis awl bulan 11 ari tu.. Huhu, sedih lak..
Erm, drama ni ade 16 episode jek so tak berapa nak paus hati la coz sekejap sangat..T_T
*nak tgk Lee Seung Gi lama2~!!
Haha, wujud jek cter ini, baru lah aku tau kemunculan "LEE SEUNG GI",  n aku sukaa gler die.. Ahh..* pe bleh buat, aku pompuan* Haa.. dalam cter ini gak ramai pelakon yang leh tahan la rupa die.. Tapi, lee seung gi jek yang aku suka, smpi la skrang..:D hehe..
aku suka cter nie coz die sangat2 best, cute and jalan cter die sangat menarik.. tak melalut~! tu yg penting..!!


 ------>Part yang aku betul-betul suka<---------


: Masa Mi-Ho panggil nama Dae Woong (cute~!     
:Bile Mi-ho senyum, then kate "Ah Bostaaa"
:Bile Mi-Ho jerit kat Dea Woong " Dea Woong-ga Nannega namu4 choewa~!!"
: Time Dae Woong nyanyi lagu "hoi-hoi" utk Miho
:Bile Dae Woong senyuuumm~
:Masa Dae Woong nak selamatkan Mi-ho
: Masa Dae Woong wat gaya comel~~!
: And TIME LAWAK-LAWAK dan Sengal2:D






 Okey, aku tak tau nak ckp pe lagi.. haha.. tapi, aku ada kasi korang 


                
**  infomation skit fasal watak2 utama nie.. Check la.. :D * EnJoy Ya~!  **